Ποιοί είμαστε

Η ομάδα yourdjs (Βy Dj Panos Piretzis) αποτελείται από ανθρώπους που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο της μουσικής και της διασκέδασης εδώ και πάρα πολλά χρόνια με επικεφαλή τον Dj και ραδιοφωνικό παραγωγό Πάνο Πιρετζή.


Με εμπειρία από το 1998 στην μουσική κάλυψη γαμήλιων εκδηλώσεων,αλλά και με ασταμάτητη θητεία απο το 1994 για τον Πάνο Πιρετζή στο ραδιόφωνο και στα καλύτερα μαγαζιά σε Ελλάδα και εξωτερικό είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την επιτυχία και του δικού σας event!!

Για εμάς η μουσική είναι η ζωή μας,η αγάπη μας και το επάγγελμά μας απο το πρωί μέχρι το άλλο πρωί.Πάνω απο 20 χρόνια τώρα δεν εγκαταλείψαμε την μουσική και το επάγγελμα του dj ούτε για μια εβδομάδα.Δεν είμαστε χομπίστες djs που κάνουμε άσχετες με την μουσική δουλειές και το Σαββατοκύριακο κυνηγάμε "αρπαχτές" σε γάμους και εκδηλώσεις.Αυτή είναι η αποκλειστική μας ενασχόληση τόσο σε μαγαζιά όσο και γάμους και εκδηλώσεις ερχόμενοι σε καθημερινή επαφή με το κοινό και το τι αυτό ζητάει.

Γαμήλιο party,βάπτιση,δεξίωση,party εγκαινίων,γενέθλια,αποκριάτικο party,θεματικό party,εταιρική εκδήλωση,ότι και αν έχετε στα σχέδιά σας είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο για σας!!

Στόχος μας προσφέρουμε για σας τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και αισθητικής στην μουσική κάλυψη και διοργάνωση του δικού σας γαμήλιου party αλλά και οποιασδήποτε κοινωνικής εκδήλωσης.

Εγγύηση του επαγγελματισμού μας αποτελούν τα δεκάδες ευχαριστημένα ζευγάρια και οι δεκάδες πελάτες που έχουμε συνεργαστεί σε όλη την Ελλάδα.

Εμπιστευτείτε μας για μια επιτυχημένη κοινωνική εκδήλωση. Στόχος μας είναι η διασκέδαση σας με οποιοδήποτε τρόπο.

Μαζί θα συζητήσουμε και θα κάνουμε πράξη τα σχέδια σας.
Συνεργαζόμαστε επίσης με επαγγελματίες μουσικούς και τραγουδιστές σε περίπτωση που χρειαστείτε και live μουσική στην εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικά.Θα είναι χαρά μας να σας ακούσουμε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε μαζί κάθε ιδέα σαςYourdjs team-Πάνος Πιρετζής