Γαμήλιο πάρτι - Να είστε η ψυχή του πάρτι της ζωή σας!


Υπάρχουν κάποιοι γάμοι που ενώ έχουν οργανωθεί τέλεια (ωραίος χώρος,super διακόσμηση,ωραίο φαγητό,καλή μουσική...) η πίστα δεν γεμίζει εύκολα ή για την ακρίβεια είναι σχεδόν άδεια!

Αυτό είναι κάτι που μπορεί σίγουρα να συμβεί...Για να μην συμβεί όμως κάτι τέτοιο και στον δικό σας γάμο (σίγουρα δεν θα το θέλατε), θα ήταν σωστό συμμετέχετε ενεργά στα δρώμενα της βραδιάς.

Αυτό δεν σημαίνει υποχρεωτικά να χορεύετε μέχρι τελικής πτώσης, αλλά σίγουρα πρέπει να βρίσκεστε κοντά στην πίστα και να μην φεύγετε για πολύ ώρα έξω από τον χώρο της εκδήλωσης.

Οι καλεσμένοι στο γαμήλιο πάρτι σας, θέλουν να έχουν οπτική επαφή με εσάς συνέχεια.

Αν για παράδειγμα την ώρα την ώρα της εισόδου δεν δείχνετε ευδιάθετοι και χαρούμενοι ή την ώρα που θα δυναμώσει η μουσική για να ξεκινήσει ο χορός εσείς συνεχίσετε να κάθεστε στο νυφικό τραπέζι ή συνομιλείτε με κάποιον φίλο και δεν ενδιαφερθείτε για το αν θα γεμίσει η πίστα, είναι πιθανό να μην γεμίσει!

Εκείνο το βράδυ είναι το δικό σας βράδυ,ο κόσμος έχει έρθει για να σας τιμήσει και αυτό σημαίνει ότι αν σας δει να χορεύετε θα έρθει δίπλα σας να χορέψει μαζί σας.

Deprecated: Non-static method modSlideLikebox::getLikebox() should not be called statically in /var/www/vhosts/onlinesms.gr/yourdjs.gr/modules/mod_facebook_slide_likebox/mod_facebook_slide_likebox.php on line 14