Σωστός προγραμματισμός (όλα στην ώρα τους)


Σε όλους μας έχει συμβεί να παραστούμε στον γάμο του φίλου ή της φίλης μας στην εκκλησία, να κάθήδουμε όρθιοι για αρκετή ώρα, να μετακινηθούμε στον χώρο της δεξίωσης (αν είναι μακριά ακόμα χειρότερα) και να περιμένουμε 3 ώρες να έρθει το ζευγάρι!

Αυτό σίγουρα δεν θέλουμε να συμβεί στον δικό μας γάμο γιατί έχει ως αποτέλεσμα οι καλεσμένοι μας να κουραστούνε και η διάθεση τους για χορό και party να μην είναι ανεβασμένη.

Προσέχουμε λοιπόν τους χρόνους μας ώστε όλα να γίνουν στην ώρα τους.

Το πιο βασικό είναι η ώρα προσέλευσης του ζευγαριού στον χώρο της δεξίωσης.Αν αυτό γίνει στην ώρα του όλα τα άλλα μπορούν να διορθωθούν. Και η αντίθετη αντιμετώπιση όμως του χρόνου είναι λάθος, δηλαδή, δεν υπάρχει λόγος να ¨τρέχουμε¨ την ημέρα του γάμου μας, ούτε να ξεκινήσουμε το γλέντι νωρίτερα απ’ ότι πρέπει.

Οι καλεσμένοι μας πρέπει να έχουν τον χρόνο να φάνε, να πιούνε και ύστερα θα είναι έτοιμοι για να ανέβουν στην πίστα να χορέψουν!

Συμπέρασμα λοιπόν; Προγραμματίστε τους χρόνους σας την ημέρα του γάμου σας σαν να ήσασταν εσείς καλεσμένοι.

Deprecated: Non-static method modSlideLikebox::getLikebox() should not be called statically in /var/www/vhosts/onlinesms.gr/yourdjs.gr/modules/mod_facebook_slide_likebox/mod_facebook_slide_likebox.php on line 14