Τι να προσέξετε για την δεξίωση του γάμου σας


Τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα που συνήθως υπάρχουν σε έναν γάμο ή μία εκδήλωση και καλείτε στο τέλος το ζευγάρι ή οικοδεσπότης να απολογηθεί είναι το φαγητό και η κακή μουσική.

Όσο αφορά το φαγητό μπορείτε να το προλάβετε σχετικά εύκολα. Κλείστε ένα ραντεβού με το χώρο που θα αναλάβει την σύτηση των καλεσμένων σας και δοκιμάστε το μενού του. Μη διστάσετε να πείτε τις παρατηρήσεις σας και να τονίσετε ότι θέλετε να είναι ακριβώς το ίδιο μενού και στο γλέντι σας.Επίσης καλό θα ήταν να έχετε και ένα ακόμα άτομο μαζί σας που θα έχει το χρόνο και θα είναι σε θέση την στιγμή που θα μοιράζονται τα φαγητά στους καλεσμένους να ξανά κάνει έναν γευστικό έλεγχο.

Όσο αφορά τώρα μουσική τα πράγματα περιπλέκονται λίγο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Πρώτο είναι ο dj γάμου ή η ορχήστρα. Δεύτερο είναι οι ποιότητα του εξοπλισμού ηχεία, ενισχυτές, κονσόλες, κτλ...Τρίτο είναι η τοποθέτηση του εξοπλισμού αυτού στον χώρο ώστε να γίνει σωστός διαμοιρασμός του ήχου στο χώρο.

Προσοχή!! Kάποιες αίθουσες,ξενοδοχεία κτήματα κτλ. επειδή θέλουν να πουλήσουν αρκετά φθηνά μία εκδήλωση βάζουν στο όλο πακέτο ορχήστρα ή dj και ήχο,αμφιβόλου ποιότητας και αξιοπιστίας.

Ο dj που θα αναλάβει τον γάμο σας, βεβαιωθείτε ότι μπορεί να υποστηρίξει μια τόσο σημαντική βραδιά και πως ο εξοπλισμός του είναι σίγουρα επαγγελματικός.

Deprecated: Non-static method modSlideLikebox::getLikebox() should not be called statically in /var/www/vhosts/onlinesms.gr/yourdjs.gr/modules/mod_facebook_slide_likebox/mod_facebook_slide_likebox.php on line 14