Πώς επιλέγω dj για την δεξίωση του γάμου μου

Διαλέγοντας ένα DJ για τη δεξίωσή σας είναι μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις, που πρέπει να πάρετε, για να εξασφαλίσετε την επιτυχία του γεγονότος. Όλα τα άλλα μπορούν να είναι τέλεια, αλλά εάν η μουσική δεν είναι καλή, το πάρτι δε θα είναι πετυχημένο.

Επιλέγοντας το σωστό DJ, θα καταπλήξετε όλους τους καλεσμένους. Υπάρχουν πολλοί DJs στην Ελλάδα και όλοι υπόσχονται, ότι θα προσφέρουν το καλύτερο εαυτό τους. Έτσι, πώς να αποφασίσετε για τον καταλληλότερο; Αυτό το άρθρο έχει στόχο να διευκολύνει την απόφασή σας.

Ο καλύτερος και ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε ένα DJ, ο οποίος θα σας αρέσει, είναι να τον έχετε ξαναδεί και ξανακούσει. Γι’ αυτό καλέστε και κλείστε ένα ραντεβού μαζί του, αρχικά για να συζητήσετε και κατόπιν για να τον ακούσετε στην επόμενη εκδήλωση που θα παίζει μουσική.

Εάν είχατε παραβρεθεί σε μια γαμήλια δεξίωση ή σε ένα πάρτι όπου ο DJ ήταν υπέροχος, ανακαλύψτε ποιος ήταν. Σε περίπτωση που δε μπορέσατε να έχετε κάρτα του, ρωτήστε το ξενοδόχο ή τον υπεύθυνο της σάλας, όπου το πάρτι έλαβε χώρα. Αν δεν έχετε συναντήσει πρόσφατα ένα καλό DJ, ρωτήστε και τους φίλους σας. Οι φίλοι σας, πιθανώς, να έχουν την ίδια προτίμηση στη μουσική όπως εσείς. Ίσως και να είχαν πάει σε κάποια δεξίωση που εσείς είχατε λείψει. Ενημερώστε τους τι ακριβώς θέλετε και ζητήστε τους, να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά.

Πώς να επιλέξετε λοιπόν το καλύτερο Dj για τον γάμο σας;

Ίσως ο χειρότερος τρόπος είναι να διαλέξετε, με βάση μόνο τη τιμή. Μερικοί DJs είναι πολύ πιο ακριβοί από τους άλλους. Οι τιμές κυμαίνονται απο 200 έως 1000+ για μια εκδήλωση. Είναι μια αρκετά μεγάλη διαφορά, και θα ήταν πολύ πιθανό να επιλέξετε τη φτηνότερη εναλλακτική λύση. Εάν αυτό, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, δεν έχετε άλλη επιλογή.

Αλλά, εξετάστε το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης. Υπάρχει λόγος, που κάποιοι DJs ζητάνε περισσότερα χρήματα από τους άλλους. Συνήθως το αξίζουν. Περισσότερο ακριβοί είναι οι πιο πεπειραμένοι. Μπορούν να χρεώσουν περισσότερο, επειδή έχουν πολλές δουλειές και καλή φήμη.Θα μπορούσαν να συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία της δεξίωσης, αλλά ίσως ρισκάρετε με ένα λιγότερο έμπειρο επαγγελματία, που μπορεί και να ασχολείται τελικά ερασιτεχνικά με το αντικείμενο.

Καθώς μιλάτε με τους DJs, δώστε προσοχή στον επαγγελματισμό τους από το τηλέφωνο. Προσπαθήστε να καταλάβετε το στυλ του καθενός. Το πιο σημαντικό είναι να συζητήσετε την εμπειρία του σχετικά με το πρόγραμμα της γαμήλιας δεξίωσης. Θα ήταν αναμενόμενο, να περιμένετε να έχει παίξει σε 30, τουλάχιστον, γάμους. Για ένα καλά καθιερωμένο DJ, αναμένεται τριψήφιος αριθμός.

Ζητείστε επίσης να δείτε δείγματα της δουλειάς του.Κάθε επαγγελματίας dj έχει στην διάθεσή του υλικό απο δεξιώσεις που έχει πάιξει.Ακόμη καλύτερο να υπάρχει ένα οργανωμένο web site (π.χ. www.yourdjs.gr) που μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για την δουλειά του.

DJs με λιγότερη εμπειρία μπορούν να είναι, επίσης, πολύ καλοί. Και θα κοστίσουν πιθανώς λιγότερο. Εάν μιλάτε με κάποιον που ακούγεται ενδιαφέρων, ζητήστε του ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το μουσικό πρόγραμμά του.

Επίσης, μπορείτε να ρωτήσετε το DJ, εάν έχετε τη δυνατότητα να παραβρεθείτε σε έναν άλλο γάμο, για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμά του και τον τρόπο που δουλεύει. Σε αυτή τη περίπτωση, κάνετε μια επίσκεψη και παρατηρήστε.

Παρακολουθήστε προσεκτικά την αλληλεπίδραση των καλεσμένων με το DJ Ο κόσμος διασκεδάζει; Οι καλεσμένοι χορεύουν; Η μουσική ακούγεται αρκετά δυνατά; Αντιλαμβάνεται αμέσως τις επιθυμίες του κοινού του; Κάνει τις κατάλληλες αλλαγές στο πρόγραμμα; Εχει ενημερωμένη λίστα τραγουδιών; Αυτές είναι καλές ενδείξεις για την επιδεξιότητα και την προσωπικότητά του.

Η τέχνη του Dj, το κέφι σε ένα γάμο και ο ρόλος του ζευγαριού:


Deprecated: Non-static method modSlideLikebox::getLikebox() should not be called statically in /var/www/vhosts/onlinesms.gr/yourdjs.gr/modules/mod_facebook_slide_likebox/mod_facebook_slide_likebox.php on line 14