Πώς να γεμίσετε την πίστα και να την διατηρήσετε γεμάτη


Πόσο αποκαρδιωτική κι άχαρη, είναι αλήθεια, μια άδεια πίστα στη δεξίωση ενός γάμου; 9 tips & tricks για ατελείωτο πάρτι μέχρι το πρωί.

Ιδανικά, θα θέλατε οι καλεσμένοι σας να μην μπορούν να σταματήσουν να χορεύουν. Να περνούν καταπληκτικά και αυτό να φαίνεται. Πώς μπορείτε όμως, να κάνετε τη διασκέδαση να ξεκινήσει αλλά και να κρατήσει;

1. Ακούστε προσεκτικά τον DJ Το να ζητήσετε απ' τους καλεσμένους σας κάποιες επιλογές τραγουδιών και να δώσετε στον DJ σας κάποιες γενικές κατευθύνσεις, είναι μια πολύ καλή ιδέα. Όμως μην τον μετατρέψετε σε Jukebox λέγοντάς του να παίξει μόνο τραγούδια που θέλετε εσείς. Ένας καλός επαγγελματίας έχει την εμπειρία που χρειάζεται για να ψυχολογήσει το κοινό και να κρίνει ο ίδιος το είδος της μουσικής που του ταιριάζει.

2. Το μέγεθος της πίστας Πολλά ζευγάρια, ανησυχούν ότι θα είναι πάρα πολύ μικρή, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η πίστα δεν είναι υπερβολικά μεγάλη. Διαφορετικά, θα δείχνει άδεια, όσοι κι αν χορεύουν.

3. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο Όταν οι φίλοι και η οικογένειά σας σηκωθούν, θα μείνουν κιόλας αν είναι φίλοι του χορού. Στις ελληνικές οικογένειες, υπάρχει άλλωστε η παράδοση να το γλεντάμε αρκετά. Μέχρι τότε όμως, μια έξυπνη κίνηση είναι να προσκαλέσει ο DJ κι άλλα ζευγάρια για να σας συνοδέψουν στα μέσα του πρώτου σας χορού και η μετάβαση σε ένα πιο χαρούμενο τραγούδι αμέσως μετά, θα τους κρατήσει εκεί.

4. Μουσική mix & match Μην ξεχάσετε να προγραμματίσετε δημοφιλείς επιλογές από διάφορες γενιές. Μερικοί DJ ίσως παίξουν μόνο τα τραγούδια που προτιμούν, αλλά αν επιμείνουμε στις μεγάλες επιτυχίες κάθε εποχής, είναι σίγουρο ότι θα διατηρηθεί το ενδιαφέρον των καλεσμένων σας. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σ' ένα νιόπαντρο, χαμογελαστό ζευγάρι.

5. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει κοντά μπαρ Επειδή ένα κοκτέιλ, πάντα βοηθά τον κόσμο να χαλαρώσει και κατά συνέπεια να χορέψει, η μπάρα θα πρέπει να είναι κοντά ή στον ίδιο χώρο με την πίστα. Αν χρειάζεται λίγη παραπάνω ώρα για να φτάσουν, ενδέχεται να χάσετε μερικούς χορευτές απ' την πίστα.

6. Ενθαρρύνετε το κοινό Για να δώσετε ζωή σε μια κενή πίστα, ίσως πρέπει να γίνετε λίγο περισσότερο διαδραστική. Ακόμα και η γιαγιά σας μπορεί να πειστεί να χορέψει, αν την πάρετε απ' το χέρι. Επίσης, μπορείτε να οργανώσετε κάποιους διασκεδαστικούς διαγωνισμούς ή παιχνίδια.

7. Ο συγχρονισμός είναι το παν Για παράδειγμα, δεν θέλετε να αδειάσει η πίστα, όταν θα έχει ήδη ανάψει το κέφι μόνο και μόνο για την κοπή της τούρτας, γιατί μπορεί να μην ξαναγεμίσει όπως πριν. Κάντε το, καλύτερα, πριν σερβιριστεί το δείπνο, πριν καν ο χορός ξεκινήσει.

8. Κεράστε, παπούτσια Προμηθεύστε δωρεάν φλατ ή σαγιονάρες τις γυναικείες παρουσίες που δεν χορταίνουν το χορό αλλά δεν αντέχουν όμως και την ακροβασία πάνω σε γόβες στιλέτο. Δεν χρειάζεται να τις αφήσετε να υποφέρουν από φουσκάλες στο τέλος της νύχτας. Θα σας ευγνωμονούν όλες, αν βέβαια έχετε χώρο στον προϋπολογισμό σας για κάτι έξτρα, που είναι όμως και μια χαριτωμένη κίνηση η οποία θα αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

9. Με μαγνήτη τη διάθεσή σας Τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, είναι το εξής: Bεβαιωθείτε ότι είστε εκεί ψυχή και σώμα και το επίκεντρο του πάρτι. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σ' ένα νιόπαντρο, χαμογελαστό ζευγάρι.

ΠΗΓΗ: gamos.gr

Deprecated: Non-static method modSlideLikebox::getLikebox() should not be called statically in /var/www/vhosts/onlinesms.gr/yourdjs.gr/modules/mod_facebook_slide_likebox/mod_facebook_slide_likebox.php on line 14