To καλύτερο δυνατό θα ήταν 5-6 μήνες πριν την εκδήλωση ή ακόμη νωρίτερα αν ψάχνετε "δυνατά" ονόματα ή τον αγαπημένο σας dj

Ο Dj που θα επιλέξετε πρέπει να είναι ο άνθρωπος εμπνέει εμπιστοσύνη, να είναι επικοινωνιακός και θα πρέπει σίγουρα να αισθάνεστε άνετα μαζί του.

Θα πρέπει να είναι πρόθυμος να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε με σοβαρή επιχειρηματολογία μέσα από την οποία διαφαίνεται ή μακροχρόνια εμπειρία και η μουσική παιδεία του.

Καλό θα ήταν να έχετε γνώση για κάποια πράγματα για αυτόν όπως το βιογραφικό του,την εμπειρία του στις εκδηλώσεις κτλ...

Η τιμή πέρα από τον Dj διαμορφώνεται κάθε φορά ανάλογα με τον ηχητικό εξοπλισμό τον οποίο θα χρειαστεί για την εκδήλωση με βάση τις απαιτήσεις του χώρου και τον αριθμό των καλεσμένων.

Επίσης παίζουν ρόλο και κάποιες πρόσθετες παροχές που πιθανόν να επιθυμείτε όπως ειδικά εφέ (π.χ. χορός στα σύννεφα) ή π.χ. φωτειζόμενα διακοσμητικά γράμματα.

Φυσικά παίζει ρόλο ο τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης, δηλαδή εάν είναι θα χρειαστεί έξτρα μεταφορικά ή κόστος διαμονής.

Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα και την τιμή για την κάθε εκδήλωση την γνωρίζετε από την πρώτη μας επικοινωνία.

Όπως σε όλους τους τομείς έτσι και εδώ ισχύει ο νόμος της αγοράς,ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.Συνήθως αυτοί που ζητάνε περισσότερα χρήματα απο κάποιους άλλους το αξίζουν.
Οι εμπειρότεροι συνήθως είναι και οι ακριβότεροι.Χρεώνουν περισσότερα γιατί έχουν καλή φήμη και περισσοότερες "ώρες πτήσης" στο ενεργητικό τους.

Ο χειρότερος τρόπος να επιλέξετε dj είναι με βάση την τιμή.

Σχεδόν πάντα όπως και στα περισσότερα πράγματα παίρνεις ότι είσαι διαθέσιμος να δώσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον dj μιας εκδήλωσης αλλά και για τον ηχητικό εξοπλισμό.

Μην ρισκάρετε την επιτυχία του party σας με έναν φθηνότερο μη επαγγελματία ή ακόμη χειρότερα με κάποιον φίλο η γνωστό που έχει έναν υπολογιστή και "παίζει" μουσική.

Κάθε επαγγελματίας σε αυτό το τομέα λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο.

Εμείς σαφώς και μπορούμε σας στείλουμε γραπτή την οικονομική πρόταση την οποία σας κάνουμε μαζί με τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης ώστε να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα της παροχής των υπηρεσιών μας καθώς και την ποιότητα αυτών αλλά και εσείς να έχετε γραπτώς ένα έγγραφο για να ξέρετε τι σας παρέχουμε και σε τι τιμή.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο dj δεν είναι jukebox.Φυσικά δεν θα απορρίψει τις επιλογές και τα θέλω του ζευγαριού,αλλά θα τα συνδυάσει στην σωστή στιγμή με τραγούδια που νομίζει απο την πείρα του ότι να ξεσηκώσουν το πλήθος.Μην ξεχνάμε ότι στόχος πάντα είναι μια γεμάτη πίστα με κέφι και πολύ χορό.

Φυσικά θα υπάρξουν συναντήσεις με το ζευγάρι,όχι μόνο μία αλλά όσες φορές χρειαστεί για να επιλέξουμε μαζί το τραγούδι εισόδου,πρώτου χορού και τούρτας,αλλά και να συζητήσουμε απο κοινού για όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ένας έμπειρος και επαγγελματίας dj περιλαμβάνει όλα τα είδη της μουσικής.Η παραδοσιακή μουσική αποτελεί ένα πολυ σημαντικό μέρος της κουλτούρας και του πολιτισμού μας.Αν παιχτεί σωστά το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο απο αυτό της ορχήστρας.

Φυσικά ναι απο μέρους μας! Αν «κολλάνε» στο πρόγραμμα παίζουν αμέσως. Αν όχι παίζουν λίγο αργότερα εφ' όσον είναι εφικτό και λογικό.Αυτό βέβαια εξαρτάται και απο το τί έχει ειπωθεί μεταξύ μας στα ραντεβού που έχουν προηγηθεί. Πριν απο κάθε εκδήλωση στα ραντεβού που κάνουμε θα σας ρωτήσουμε ξεχωριστά για αυτό το θέμα για το αν δεχόμαστε παραγγελίες και απο ποιούς.

Εννοείται.Πάντα. Πάντα υπάρχουν λίστες λίστες με προτεινόμενα τραγούδια για όλα τα παραπάνω καθώς επίσης για ανθοδέσμη , καλτσοδέτα κτλ...

Φυσικά και μπορείτε να το ορίσετε εσείς από πριν στο ραντεβού που θα γίνει ή μέχρι και την μέρα της εκδήλωσης με κάποιο τρόπο επικοινωνίας.

Το 30% του ποσού τυπικά καταβάλεται για να κλείσετε την ημερομηνία της εκδήλωσης.
Ε. Μπορούμε να έρθουμε να σας ακούσουμε σε ένα γάμο;
Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι φυσικά ναι, αν και δεν το προτείνουμε απόλυτα. Το κάθε event είναι διαφορετικό. Το να έρθετε σε ένα γάμο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ακούσετε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της μουσικής που μπορεί να συνδυάσει ο DJ σας. Αν για παράδειγμα το ζευγάρι που κάνει το γάμο έχει ζητήσει από τον DJ να παίξει 4-5 ώρες παραδοσιακής μουσικής, αυτό δεν σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος DJ κάνει το ίδιο πρόγραμμα σε άλλους γάμους και το συγκεκριμένο στυλ μουσικής να μην είναι σε καμία περίπτωση αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς του για να κριθεί από αυτό. Για να δείτε όμως δείγματα της δουλειάς μας υπάρχουν στο site (yourdjs.gr) αλλά και στην σελίδα μας στο youtube αρκετά βιντεάκια.Έτσι δεν χρειάζεται να τρέχετε σε άλλους γάμους, ούτε ο DJ να έρχεται σε δύσκολη θέση να ζητά από ζευγάρια να φέρει ακάλεστο κόσμο στο γάμο τους.

Θεωρούμε αυτονόητο πως θα γνωριστούμε από κοντά και θα σας βοηθήσουμε σε κάθε πιθανό ζήτημα που σας απασχολεί είτε μας επιλέξετε είτε όχι. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας συναντήσουμε προκειμένου να ενημερωθείτε καλύτερα, και εσείς και εμείς.


Είναι συχνό φαινόμενο, ορισμένοι χώροι δεξιώσεων να μην επιτρέπουν σε άλλες εταιρείες ή επαγγελματίες – πέραν των μόνιμων συνεργατών τους – να ασκούν δραστηριότητες στον χώρο τους. Ανεξάρτητα από τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό, πιστεύουμε πως είναι δικαίωμά σας να απιλέξετε εσείς τον dj που επιθυμείτε και θα πρέπει να επιμείνεται σ΄αυτό. Πιθανότατα στο τέλος της δεξίωσης να λάβετε συγχαρητήρια για την επιλογή σας από τους αρμόδιους του χώρου και εμείς ίσως σε κάποια πρόταση συνεργασίας.

Περιορισμός στην ώρα που θα παίζει ο dj δεν υπάρχει.Εμείς λέμε πάντα ότι παίζει μέχρι να φύγει και ο τελευταίος καλεσμένος. Πάντως καλό θα ήταν σε κάθε περίπτωση να έρθετε σε συνεννόηση και με τον χώρο που φιλοξενεί την εκδήλωση για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Οι πιο πολλοί Dj εκδηλώσεων στην χώρα μας είναι part time,κανείς από αυτούς δεν είναι νόμιμος και δεν μπορούν να κόψουν απόδειξη ή τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών. Σε αντίθεση με τους επαγγελματίες του χώρου και την νομική μορφή που έχει η εταιρία τους μπορούν να εκδώσουν αποδείξεις και τιμολόγια παροχής υπηρεσιών για κάθε υπηρεσία.

Εμείς στην YOUR DJS μπορούμε να σας παρέχουμε κάθε απαραίτητο παραστατικό.

Μπορούμε να εκδώσουμε και απόδειξη και τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.

Η YOUR DJS μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε εκδήλωση σε οποιαδήποτε γωνία της Ελλάδας ακόμα και του εξωτερικού. 


Deprecated: Non-static method modSlideLikebox::getLikebox() should not be called statically in /var/www/vhosts/onlinesms.gr/yourdjs.gr/modules/mod_facebook_slide_likebox/mod_facebook_slide_likebox.php on line 14